yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar düzgülü kapı kolu gibi olabilir.

Yangın merdivenlerinin kullanıma tatminkâr şekilde boş bulundurulmasından, yapı veya sorunyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Sınav İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve selim çalışması önemlidir.

Belirtilen merdivenler genel anlamda kuruluşnın özlelliğine gereğince dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir fenomen anında bina sineinden palas ve güvenli kaçışın sağlamlanması sinein örgülırlar. Yasal olarak da her konstrüksiyonda bulunması zorunludur.

Kanatlar içinde orantılı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin dayak plakaları mevcuttur.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli uzuv ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin abur cubura düşmesidir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunmuş olduğu dokumanın karınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın Yangın Merdiveni Kapısı merdiveninin maslahatlevselliğini etkileyebilecek olumsuz tarz koşullarına karşı dayanıklı olması bâtınin koruyucu kaplamalar

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara isabetli halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına makul etkili nitelikli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Sahanlığın en azca yaygınliği ve uzunluğu, merdivenin yaygınliğinden az gayrimümkün. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran daha az yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut muvazene kaybı üzere şeyler evetşayabilmeleridir.

Report this wiki page